Postele v Losiné u Plzně – Nábytek Pech!

Probouzíte se unavení? Je na čase změnit vaši matraci, na které spíte! O výběru matrace jsme vám již psali v našem článku, ale nyní pojďme kvalitní spánek na kvalitní matraci spojit s designem, který vás bude obklopovat každou noc ve vaší ložnici. 

Postele MDF

Postele z MDF jsou přírodní postele, které jsou plnohodnotnou alternativou pro masivní postele. Mezi výhody nábytku z MDF patří snadná opracovatelnosti, kvalita, nižší pořizovací cena oproti masivním postelím a v neposlední řadě se jedná o kvalitní a pevný materiál. 

Jednou z těchto postelí, které u nás nabízíme je postel Valina, která je 189 cm široká a v ceně jsou noční stolky! Postel je v antracitové barvě s dubem bardolino. Designovkou jsou rozhodně levitující noční stolky, které zaujmou na první pohled! 

Čalouněné postele

Čalouněné postele jsou stálice, které nikdy nevyjdou z módy. Proč? Protože můžete vybírat z nepřeberného množství látek, a tak čalouněnou postel můžete bez problémů koupit do úplné ložnice, kde chybí právě jen postel. V množství barev a látek totiž vždy najdete tu, která se právě hodí do vaší ložnice. Šedá, růžová, béžová i černá, na kterou si vzpomenete, ta může být vaše. Čalouněné postele s čelem u nás najdete také! A o tom, že nabízíme rozměry jako jedno a půl lůžka i jedno a tři čtvrtě lůžka, ale i dvoulůžka, o tom není pochyb! Výhodou čalouněných postelí, které nabízíme je to, že většina z nich je s úložným prostorem, a proto nemusíte mít strach, že nebudete mít kam uskladnit peřiny a povlečení, ale i jiné praktické věci z vaší domácnosti.

Přijďte si vybrat k nám na prodejnu v Losiné!