Kolekce sedací soupravy Lona

Nepřehlédněte naší novinku na e-shopu – sedací souprava Lona. Nejenže skvěle vypadá, ono se na ní i skvěle relaxuje, čte i sleduje váš oblíbený film v televizi. A čímže je tak skvělá?

Praktické sezení

Jedná se o modulární sedací soupravu, tudíž si můžete vybrat kombinaci dle vašeho přání a možností prostoru. Stejně tak lze vybrat i výplň sedadel a to například i pro časté využívání sedací soupravy jako postele. Samozřejmostí je i rozklad na lůžko nebo úložný prostor. Patříte mezi vysoké lidi? Žádný problém! Nechybí totiž ani výsuvná opěradla pod hlavu, a tak nepřijdete o žádný komfort při sezení. Opěradla na ruce – područky je možno vybrat ze tří možností.

Nechybí ani design

Pro designové nadšence je sedací souprava Lona tou správnou variantou. Výběr potahové látky je u nás skoro již samozřejmostí a to včetně čalounění v kůži. Pro rodiny, kde se nachází malé děti, které sem tam svačí právě na sedačce, je určitě zajímavé to, že lze dodat i v potahové látce Aqua stop pro velmi snadné čištění. Vybrat si ale můžete i nohy sedací soupravy.

Přijďte se přesvědčit sami k nám na prodejnu v Losiné u Plzně!